Alla hjärtans sorg

Imorgon är det alla hjärtans dag. Alla firar kärlek och sina förhållanden. Själv ska jag tända ljus i minneslunden på kyrkogården. Hade inte Tindra varit med hade jag nog satt mig där och gråtit ett tag.. 

Älskade saknade mormor/gammelmormor... 

Känns som igår du lämnade oss. Jag vill fortfarande ringa ibland och komma och hälsa på. Men nu bor det andra i din lägenhet och du finns inte mer. Ditt nummer är utan abonnent och... Vi saknar dig! 


Har sovit 5 nätter utan Imovane. Men jag tror att det behövs en ikväll, känner mig hyper. 
Har piffat med mina växter som hamnat lite i skymundan på sistone i brist på ork. Försöker ta hand om hemmet själv och allt som hör till, barn och katter osv. Så har planterat om och lite nytt. Satte passionsfrön, så får se om de gror eller ruttnar bara. Svårt att få bort allt fruktkött. Nu är det ju snart vår, då kommer alla växter bli glada igen!


Något lite roligt hände idag. Fick tips om att man kunde köpa glutenfria semmelbullar i frysdisken på ICA. Gick dit och de var slut... Jag vill bara ha min jävla semla! Ingen i hela världen har glutenfria semlor. Diskriminering!  Och så var de slut!! 
Jag stod där och (hangry som jag var) tjurade som ett barn, blev lixom argare och argare. Då slocknade lyset i kylen som jag stod och tjurade framför (ja det var frysens fel att de var slut. Och ica's) och så sa jag "ja bäst för dig!" Och gick därifrån. Då tändes den igen. Haha! 
De fyller ju på så sällan där så kommer inte få min semla förrän vid midsommar... *Tjurar*


Bebisväxter på grodd.

Miss Anna Teri

Mitt liv som mamma och kattmamma. Drömmar om framtiden, mina mål och vardagen. Har många åsikter och säger vad jag tycker. Bipolär och ADD, skriver mycket om det med.

RSS 2.0