Kärlek och sex

Det är svårt som bipolär att veta skillnaden på behovet av närhet, behovet av sex (oxå närhet?) och kärlek. Vilket oftast sätter oss bipolära i knepiga situationer som med största sannolikhet slutar med sorg och "krossat hjärta" (krossat ego)
Jag har inte förrän bara det senaste året insett och kunnat skilja på dessa känslor och beteenden, det har alltså tagit mig 29 år och x-antal killar att inse att jag var inte kär, bara ensam. Jo självklart har jag varit kär! Även KÄR kär, på riktigt. Men i det flesta fall inte... 
Och det som mest har hjälpt mig att inse detta och lärt mig känna efter på annat sätt, med nya ögon, är att jag faktiskt har fått diagnos. Det är väl ett halvår sedan nu och jag känner hur jag växer tillsammans med min diagnos snarare än att kämpa emot den nu.
Varför jag tar upp det här med kärlek och sex är för att jag nyligen upptäckte att jag faktiskt (förlåt mina kära älskade föräldrar för kommande information.... Läs inte vidare om du fortfarande vill tro att jag är oskuld!) är less på sex, jag är less på att ha sex utan känslor och känslor utan mål. Jag har haft mitt. Jag vill inte leka lekar längre, jag är för gammal för det nu. Ska det vara ska det vara på riktigt. Tänker inte anstränga mig mer.
 
Och nu till roligare saker! Jobb!
Min nasse-penna blev kidnappad idag!!! Men jag märkte det inte. Kidnapparen kom självmant fram och frågade "har du fått någon lapp idag?" jag har massa lappar! Jag är med i etikettgruppen!! Så jag fattade ju inget... "Är du säker på att du inte fått en lapp?" Jag är fortfarande clueless. Tillslut räcker han tillbaka pennan och pekar på en lapp i min ficka. "Inget roligt ju om du inte läser lappen." Och på lappen stod det: "ge mig 200 kr i omärkta sedlar om du vill att din penna ska överleva." Haha!
Alla lappar jag har! ;)
 
Kommer sakna byggisarna när de åker i veckan.... De har samma sjuka humor och är lika knäpp som jag så vi har kommit bra överens och haft roligt. 
De andra kom tillbaka från praktiken idag oxå. Har saknat dom med! Vi har jobbat hårt veckan de var borta. 
 
Idag fick etikettgruppen jobba 2 timmar övertid. Sista timmen var vi alltså helt ensamma. Både skönt och jobbigt på samma gång. Nu är jag totalt slut! Blev ju inte så mkt vila i helgen med kräftskiva och städdag. Nästa helg ska jag vila! Inte göra ett skit.

Miss Anna Teri

Mitt liv som mamma och kattmamma. Drömmar om framtiden, mina mål och vardagen. Har många åsikter och säger vad jag tycker. Bipolär och ADD, skriver mycket om det med.

RSS 2.0