Chill pill

När man känner att atarax hjälper mer än sin "grundmedicin" som ska hjälpa depression, ja då funkar de väl inte längre? Ja men vi höjer dosen!!! HÖJ! HÖJ!! 
Nej jag hoppas att han lyssnar på mig den här gången när jag säger att det inte funkar. 
 
Jag har ju fått en ny pillerrutin på kvällarna. Jag lägger mig i sängen efter att jag gjort allt jag ska göra. Tar 2-4 atarax beroende på hur jag känner mig. Eftersom både atarax och imovane har en verkningstid på 30 min så tar jag ataraxen före så jag hinner varva ner mer innan imovane. Då ligger jag inte och snurrar massor heller innan imovanen börjat verka. 
Fick 5mg imovane. Får ta en och en halv tabletter... Har ni smakat en halv tablett? En hel sitter smaken kvar i halsen på en i minst 10 timmar efter att man svalt den. Minst! En halv sitter kvar 24 timmar!! Så äckligt! Man måste svälja snorfort. 
Ska testa två idag för hjärnan gick upp på högvarv för ett tag sedan...
 
Åh åh!! Jag har köpt (sorry mamma!) ett dataspel! Mitt dataspel som jag älskade för typ sådär 9 år sedan. Haha! Oblivion - Elder scrolls. 
Satt ikväll och spelade och skruttan tittade på (förutom när det kom goblins för då höll hon för ögon och öron!) och kom att tänka på hur mycket smartare man var förr... Hahahaha! Men förut kunde jag lösa problem i spel utan att knappt tänka efter. Nu måste jag googla mig fram och känner mig skitdum när jag får fram svaret. "Ahaaaaaah!! *crap*" 
 
Nej dags att ta ett chill pill! Höhö... Fattar ni? Imovane... Aja.
Haha! 

Miss Anna Teri

Mitt liv som mamma och kattmamma. Drömmar om framtiden, mina mål och vardagen. Har många åsikter och säger vad jag tycker. Bipolär och ADD, skriver mycket om det med.

RSS 2.0