Grattis på födelsedagen mormor

 
Grattis älskade mormor på din födelsedag. För ett år sedan var vi hos dig på sjukhuset med muffins som skruttan dekorerat åt dig. Och hon hade ritat en fin teckning till dig som vi satte upp på väggen bredvid din säng. 
Du var inte frisk, men du skrattade ändå. Och vi skrattade med dig. 
Vi visste nog alla att du inte hade långt kvar, men vi förnekade det. Vi har ju alltid sagt att du skulle leva för alltid, med din envishet och alla saker du varit med om och överlevt.
Men just då skrattade vi. Höll din hand, kramade om dig och skrattade. Jag tror det var sista gången vi hörde dig skratta så. 
 
Det är så jag alltid kommer att minnas dig. Glad och envis. Jag tvivlar inte på varifrån jag fått min envishet. Jag vet att jag om två veckor inte kommer orka skriva ett sånt här inlägg, då det är årsdagen. Jag kommer gråta nog ändå då. 
Mormor var som en extra mamma för mig. Vi spenderade så otroligt mycket tid med mormor när vi var små och gjorde många roliga saker även om jag vet att det ibland var jobbigt för henne. Speciellt sista tiden. Men hon kämpade alltid envist, även om hon fick sätta sig vid varje bänk på vägen. 
Älskade älskade mormor. Finns ingen som du. 
 

Miss Anna Teri

Mitt liv som mamma och kattmamma. Drömmar om framtiden, mina mål och vardagen. Har många åsikter och säger vad jag tycker. Bipolär och ADD, skriver mycket om det med.

RSS 2.0