Helt slut!

Igår var det inte många knop. Vaknade jätte pigg och glad sedan däckade jag på soffan. Vi skulle städa och grejja hemma, men det enda som vi faktiskt gjorde var att åka och handla och äta tacos med bonusbror på kvällen. Det var gott! 
 
Idag är jag inte heller jätte pigg, men vi har åtminstone rört på oss idag! Dotter skulle på kalas och senila mamma hade glömt köpa present, så i morse gick vi iväg till ICA och köpte lite Lego. Sedan lockade jag håret på min prinsessa och så fick hon lite guldigt och rosa ögonskugga (det enda smink jag tillåter!) innan hon gick på kalas. Själv gick jag till farmor under tiden. Tittade på skidor på tv, drack kaffe, mumsade bulle och kärleksmums och även lärde mig att sticka!!
 
 
 Aahhh! Aaahhh! Kolla vad duktig jag var! Farmor gjorde första rundan för den var tydligen extra svår, sen fortsatte jag själv. Ska köpa stickor och lite garn och öva hemma. En ny hobby kanske? Bra träning för mitt dåliga tålamod och min ännu sämre koncentrationsförmåga. Undrar om de har en manual på hur man gör oxå? Haha! 
 
Men efter att ha hämtat sessan och kommit hem så dog vi nästan båda två. Skruttan pysslade lite, sen lade hon sig på mattan framför tv'n och har i princip legat där i en timma nu. Jag har tappat all energi igen och skulle i princip kunna somna nu, men då hade jag vaknat 3 i natt och det hade inte varit poppis hos någon. 
 
Farmor fyller år snart och hon var inte säker på om det skulle komma någon och uppvakta henne på hennes dag så hon var inte säker på om hon skulle bjuda på något. Om det kommer många ville hon bjuda på smörgåstårta. Men det var dyrt att köpa och att göra, men det är nog roligare att göra själv. Så jag erbjöd mig att hjälpa till om hon skulle göra en. Jag hoppas det blir av för det finns ju inget godare än smörgåstårta. Och jag hoppas många kommer för hon fyller ju faktiskt 85! Vi kommer i alla fall.
 
Jag längtar efter mina glasögon nu. De skulle bli klara någon gång nu i veckan som kommer och så ska jag välja ett par till, det blir nog solglasögon slipade i min styrka, men det kostade lite extra eftersom de ska på film på dem. Men bra att ha eftersom jag alltid har solglasögon på mig ute när solen skiner. Även vintertid. 
 
Nej nu måste jag vara social med min dotter innan det är dags att soca. Gosa time!
 
 

Miss Anna Teri

Mitt liv som mamma och kattmamma. Drömmar om framtiden, mina mål och vardagen. Har många åsikter och säger vad jag tycker. Bipolär och ADD, skriver mycket om det med.

RSS 2.0