ComicCon 2015

Jag har just smällt i mig en full tallrik med kycklingnuggets, hemmagjorda potatisklyftor och massor med bea-sås! Så mätt!! Så gott!! 
 
Ok, så ComciCon Gamex 2015.
Började med att äta brunch med en vän på centralen. Hon beskrev vägen åt mig, till Friends Arena, och det var inte alls svårt. Bara rakt fram när du klivit av pendeln. Ja, det där med att kliva av pendeln ja. Det är ju bra om man gör det på rätt station. Jag insåg försent att jag var framme i Solna och hann inte ut, åkte till nästa station och fick byta och åka tillbaka. Hur sjutton ska jag klara av att åka till Luleå ensam när jag inte ens kan åka Stockholms lokaltrafik? Haha! Mötte upp nästa vän (Super Mario) och vi gick och köpte biljetter. Kommer in och fattar inte vart vi ska alls, följer med strömmen och.....
 
 
Wow! Sjukt mycket folk. Det var mest junk de sålde, typ pluchies och figurer, men det fanns även en del coola och duktiga tecknare. En kille hade gjort en serie som hette Nordens hjältar (tror jag?) som verkade riktigt najs. Men den var ju på svenska och "fjong" låter inte lika awesome som "kablaaam" haha! Även skaparna till de mer kända serierna DC och Marvel, men de missade vi. Annars var det rätt mycket spel och sånt. Smått besviken att det inte fanns något med Supernatural. Förutom två par skor som någon awesome artist målat, ett par med Dean och ett med Cas. Buuuu ComicCon! *tumme ner*
Någon hade annordnat ett Supernatural cosplay meetup, men det blidde inget av det för mig tyvärr. Vinkade åt dom när vi gick förbi på hemvägen. De kände åtminstone igen vem jag cosplayade. ^_^
 
 
Men jag fick hänga med Superman! *två tummar upp*
 
 
Mej min vän är inte bästa fotografen och nej min kamera är inte den bästa. Och jag är inte den bästa modellen heller. Hahaha! Awkward... Vi kollade på cosplaytävling och gick runt tills tårna värkte. Jag köpte inget, fanns inget jag verkligen ville ha. Sen raka vägen hem till 'Så mycket bättre'.
 
Nu är det Sven Bertils tur att tolka en av Miriams låtar. Ska bli spännande! Hon är ju så jäkla snygg Miriam! Och duktig. Vilken röst. 
Lyssnar och njuter.
Oj vad Bra Sven Bertil!! Blev lite rörd. Miriam oxå. Ryser! 
 
Jaha nu då? Ska man gå och sova eller lägga sig och läsa kanske. Jag fryser. Min outfit var inte varm utomhus, men väldigt varm inomhus.
Fick frågan om jag skulle ut och partajja ikväll. "Nej, det är ju Så mycket bättre ikväll ju". Undrar om det är åldern. Nu börjar det bli drabbel här bara så jag avslutar nu. 

Miss Anna Teri

Mitt liv som mamma och kattmamma. Drömmar om framtiden, mina mål och vardagen. Har många åsikter och säger vad jag tycker. Bipolär och ADD, skriver mycket om det med.

RSS 2.0