Nattsudd

Kväll igen och tankarna bubblar över. Jag pendlar mellan lycka och skräck, vet inte riktigt vart jag har mina känslor just nu. En del hat har det blivit idag med. Den äckliga parasiten som infekterade mitt liv fram till april, svinet, psykopatern, har häcklat min hjärna idag av någon anledning. Kom på värsta bra hämndplanen! 
Eftersom han tydligen träffat fler tjejer i höstas... Är inte det ca 9 månader sedan? Typ?
Skicka blombud hem till honom med en bild på en bebis och ett "grattis"... Och inget mer. Haha! Anonymt såklart. ;) 
Nä men är trött på att han ständigt dyker upp i mitt liv på ett eller annat sätt.... Försvinn!!!
 
Jag vill inte vara rädd längre. Vart halvt ihjälskrämd idag när jag klev in i porten och på väg upp tänkte jag (som alltid) "hoppas han inte står där" och precis då får jag syn på ett par ben utanför min dörr! Höll på att tuppa av utav rädsla tills jag såg att det var grannfarbrorn som väntade tills jag kommit upp så vi slapp mötas i trappen.....
Sen vill jag inte vara rädd för att lita på folk längre. Eller rädd för att bli kär! Förut fick tanken på att bli kär i någon mig att mysrysa i hela kroppen, nu ger det mig panikkänslor. 
Jag VET att jag kommer dissa mannen i mitt liv pga detta och leva ensam med mina 40 katter i resten av mitt liv sen...
 
Drömmarna om en stor och trygg familj med hus på landet och några djur, ett barn till, min japanska trädgård och happily ever after är bara att glömma.
 
Märks att det är löningshelg. Hör alla halvpackade puckon gå förbi utanför som verkar glömt volymknappen till samtalstonen hemma. Och här ligger jag dödstrött med en överaktiv hjärna och en längtan efter ett starkt kryddigt rött vin, kryddig ost, kex, frukter och bär och det enda jag har är vatten. Härligt!
 
Bjuder på en instagrambild från idag. Fint diadem men gör sjukt ont i tinningarna hur man än böjer och bankar. Ska man vara fin får man lida pin.
Just ja! Vaknade med världens trollruffs i håret i morse! Gick knappt att borsta ut ens med Tangle Teezer, Haha, värsta fluffet ändå. Syns på luggen tror jag. ;) Så blir det när man sover under kudden..... 
 
 
 
Sovdags nu hörrni!! 

Miss Anna Teri

Mitt liv som mamma och kattmamma. Drömmar om framtiden, mina mål och vardagen. Har många åsikter och säger vad jag tycker. Bipolär och ADD, skriver mycket om det med.

RSS 2.0