Nu har jag bestämt mig?

Nu har jag jobbat min första vecka på mitt nya jobb. 50% elevassistent 50% fritidsfröken. Imorgon börjar min andra vecka och jag hoppas att den blir lite mindre kaosig än den första.
 
Jag har dessutom även bestämt mig för att söka till humanistisk behandlingspedagog till hösten 2017, på distans. Jag vet att jag kommer ha användning av den utbildningen på något sätt. Och jobba samtidigt. Kommer bli tufft men jag måste klara det. 
 
Resten av livet knatar på framåt. Det känns bra men jag har ju kvar (kommer alltid ha) depressionen även om den är bättre nu. Idag har det varit lite jobbig. Är dessutom förkyld. Låg igår och idag på värmedyna, både ryggen och bröstkorgen. Känns bättre idag men hostar fortfarande. Och till råge på allt så började jag och dotra att bråka... Var osams ett par timmar. Det är bra nu men det var jobbigt när det redan var jobbigt innan. 
 
Nu ligger jag i mitt bad (som vanligt) och lyssnar på lugn meditationsmusik och nu tänker jag faktiskt sluta skriva och slappna av istället.

Miss Anna Teri

Mitt liv som mamma och kattmamma. Drömmar om framtiden, mina mål och vardagen. Har många åsikter och säger vad jag tycker. Bipolär och ADD, skriver mycket om det med.

RSS 2.0