Beundran

Folk som vet vad de vill bli, som har ett mål och kämpar hårt för detta, dessa människor beundrar jag fruktansvärt. Jag är 30 år och vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor. Jag har provat på massor med olika arbeten, kollat på otaliga utbildningar och hittar inget alls som känns "wow! Det där vill jag göra!". Jag har ingen aning alls. Det enda jag vet är att jag vill jobba på ett ställe där man möter människor varje dag, där man jobbar normala (10-18) arbetstider, måndag till fredag. Receptionist har jag tänkt på men känns ändå inte "wow!" Jag önskar verkligen att jag hade något jag brann för, en passion, ett mål. Men nej, jag har fortfarande inget. Mitt mål är att leva och överleva, inte vet jag. 
 
Min dumma öroninflammation är fortfarande lika illa. Har gått med bomull i örat hela dagen och käkat ipren var 4e timma. Blir det inte bättre efter imorgon får jag ringa doktorn tror jag. Det brukar gå över efter 2-3 dagar, men nu har jag haft småont i båda öronen i ungefär en månad innan det slog till ordentligt i lördags. Tog ett bad nyss och satte en bit silvertejp över örat och tussen. Haha! Gick sådär, fick trycka fast den med vänsterhanden medan jag tvättade håret med höger. Vatten och tejp är ju allmänt känt en dålig kombo, speciellt om det är biltemas silvertejp. Men örat var torrt! Funderar på om jag ska ta en tabletter till, men tog en för ca två timmar sedan och det var min fjärde idag. Köpa alvedon oxå och köra mirakelkuren 1 ipren 2 alvedon kanske? Nu är det dags att försöka sova. Igår hade jag grötriskudde som jag värmde och låg med örat på, men den är ju inte så mjuk och det brände på toppen på örat så blir utan idag. 
 
Min riskudde som jag sytt själv. Jätte enkelt!
Tog en kökshandduk som jag vek på mitten och sydde som en avlång kudde, så den räcker runt nacken från öra till öra. Fyllde med grötris och sydde igen toppen. Värm i micro några minuter med ett glas varmt vatten så håller den hur länge som helst. Man kan ha i torkade örter, typ lavendel och sånt så det luktar gott oxå, men hade inget hemma då. Tog även ett gammalt örngott och sydde ett skydd så den inte blir smutsig och ser snyggare ut. 
 
Nej sova var det ju.

Miss Anna Teri

Mitt liv som mamma och kattmamma. Drömmar om framtiden, mina mål och vardagen. Har många åsikter och säger vad jag tycker. Bipolär och ADD, skriver mycket om det med.

RSS 2.0