Robot, lus, ponny

 
 
Jag är i robot mode igen. Orken är slut så kroppen går per automatik. Jag blir trött redan halv sju på kvällarna och har förutom igår somnat innan 22. Sover 8-10 timmar per natt och känner mig ändå aldrig utvilad. Det är inte bra, det betyder att något kommer gå illa snart. 
 
Idag firade vi påsk hos mamma. Innan vi gick dit plockade jag 6-7 löss på lillskruttan, trippelkammade hela håret, plattade håret från botten för att bränna ev ägg och imorgon blir det till å köpa shampoo. Apoteket var ju stängt idag. 
Jag plattade mitt oxå för säkerhets skull. Min paranoia för löss har ju gjort att jag håller mig långt bort från dotterns huvud/hår. Jag spolar borsten under kokhett vatten och och kollar ofta efter löss. Nu har vi båda haft exem oxå så har varit svårt att inte låta bli att klia och kolla.
Men det verkade hjälpa att plocka bort och platta för hon slutade klia. Mamma fick kamma mig med så min paranoia kunde lägga sig lite. Sedan klippte hon mig oxå. 
 
I lördags följde skrutt med till stallet. Hon fick avsluta och skritta av, träna styra och stanna, börja från början lixom. Det här är ju en lite större häst än hon är van med. Men det gick så bra så. Hästen blev plötsligt ridskoleponny så fort hon satte upp och båda skötte sig med stor guldstjärna i kanten!
 

Miss Anna Teri

Mitt liv som mamma och kattmamma. Drömmar om framtiden, mina mål och vardagen. Har många åsikter och säger vad jag tycker. Bipolär och ADD, skriver mycket om det med.

RSS 2.0