Året som gått

Eftersom detta år snart är slut så tänkte jag slänga ihop en liten summering av året som gått.
 
Året började sisådär. Mormor var på sjukhus och hade amputerat benet, hon mådde väl inte sådär jätte bra. Men hon var glad och vi firade hennes 80-års dag hos henne på sjukhuset med muffins som skruttan dekorerat själv. 
Min äldsta morbror var i Thailand och blev allvarligt sjuk och inlagd på sjukhus i Bangkok.
 
I början av februari flyttade jag in i den nya lägenheten. Mycket som skulle kastas och köpas nytt. Nästan hela familjen hjälpte till.
Den 8e februari tror jag det var åkte jag och hälsade på mormor en sista gång. Då var hon jättedålig. Den 14e februari, på alla hjärtans dag, gick hon bort i sällskap av min ena morbror.
Den andra morbrodern är kvar i Thailand. Och inte nog med det så ramlade min skrutta så illa hemma hos sin pappa att hon fick en spricka i armen och fick gå med mitella. 
 
Mars spenderades mest till återhämtning och sorg. Mormors begravning, en liten fin sammankomst med bara de närmsta i familjen. Utom morbrodern som var kvar i Thailand.
Jag började övningsköra igen efter 5 år, på trafikskola den här gången. 
En person jag trodde var min vän lurade och svek mig på det värsta sättet någonsin i den värsta perioden i mitt liv.
Ungdomspensionären Chilli flyttade hem till oss oxå så lite bra hände.
 
 
AprilEn kille jag hade träffat ett tag innan visar sig ha både tjej och vara en psykopat. Ärrar mig för ett bra tag framöver. Livrädd för att gå ut.
Klarar skrivningen till körkortet i april, men kuggar uppkörningen.... 
Återupptar bekantskapen med gamla vänner. Firar valborg i Uppsala och återupplever gamla minnen.
 
I maj får jag äntligen ordentlig diagnos och bestämt vilken medicin jag ska börja på. Känns superskönt att bara veta. 
 
I juni var det rätt lungt. Inga major saker som hände.
 
Juli. En av mina finaste vänner gifte sig och var en sån vacker brud! Trots regn och kyla var allt så bra! Och så fyllde jag ju år oxå. En bra månad med andra ord. Men kall sommar!! Åker med mamma till Ullared.
 
Augusti. Börjar jobba på Jula. Allt är toppen, än så länge. Trivs på jobbet och är glad. Det börjar bli sommar på riktigt nu. 
 
September kommer och jag börjar ana att chefen inte riktigt tycker om mig. Kollegor säger att jag inbillar mig och jag viftar bort de tankarna. Fösöker hålla mig positiv. Men det går till den grad att jag känner att det faktiskt kommer på åt helvete alltihop. 
 
Vilket det visar sig i oktober att jag hade rätt. Både om chefen och helvetet. 
Köper ny (begagnad) dator. Fixar en snabb Fem Castiel cosplay och åker på ComicCon/Gamex Stockholm 2015. 
 
November kommer och min lilla skrutta fyller år! I present får hon biljetter till Horse Show av mig. Det var helkul och ska göras om nästa år. 
Började även vikariera på skolan som mat-/städtant.
 
December började med en resa till Norrland och träffa min vän och hans underbara flickvän och deras fina söta dotter. En skön minisemester. Sen fick jag hoppa in på Åhléns extra oxå och sen var det en härlig julafton och snart är det dags att ringa in det nya året.
 
Det har inte varit det bästa året i mitt liv men inte heller det sämsta. Jag har lärt mig fruktansvärt mycket det här året. Mest om mig själv men även om andra. Jag har förlorat några (eller de har förlorat mig!) och vunnit... Jag har vunnit helt enkelt. Nu hoppas jag, som alltid, att 2016 är mitt år. De andra 30 åren har ju inte varit det. Haha!
 
Gott nytt år!!
 
 

Miss Anna Teri

Mitt liv som mamma och kattmamma. Drömmar om framtiden, mina mål och vardagen. Har många åsikter och säger vad jag tycker. Bipolär och ADD, skriver mycket om det med.

RSS 2.0