Bästa vännerna

Förvirringen i min hjärna är total. Nu undrar jag om det verkligen är som det är, är det måndag idag? Ska jag jobba idag? Har jag sagt ja eller nej? Tänk om jag bara tror att jag har sagt och gjort det och det.... 
Längtar så till stresshantering börjar. 
 
Men anledningen till mitt inlägg var eg att jag ville säga att jag förmodligen har världens bästa vänner! De peppar mig och stöttar, jag gör det samma med dom så gott jag kan. 
Nu är jag peppad på att både ta tag i körkortet igen och hör och häpna, läsa Matte B. 
 
I lördags byggde jag och lillebror in balkongen med nät till katterna. De var lite tveksamma först men det släpper. 
Sen red jag på kvällen. Det gick bra först, försökte få henne att trampa under sig själv och påbörja att rida i rätt form. Jättejobbigt för henne, men hon började sänka formen och höja ryggen mot slutet. Sen skulle vi galoppera. Det har gått bra på stora ridbanan på rakt spår men inte på böjt. Och nu delade jag ridhuset med 4 andra och valde att galoppera på volten. Ett halvt varv i "normal" galopp fick jag fram av 7-8 försök. Det tar sig sa pyromanen. 
 
Nu ska jag skicka lillonga som är supertrött till skolan. 

Miss Anna Teri

Mitt liv som mamma och kattmamma. Drömmar om framtiden, mina mål och vardagen. Har många åsikter och säger vad jag tycker. Bipolär och ADD, skriver mycket om det med.

RSS 2.0