Nytt år och mina jag

Nu kommer den här "nytt år nytt jag" skiten. Bara det att jag har blivit "ett nytt jag" många gånger i år och kommer säkert bli det många gånger nästa år med. 
 
2016 - ett skitår rent ut sagt. 
 
Jag har förträngt de första 5 månaderna och har absolut inget minne av vad jag gjorde då mer än små fragment. Sedan kom depressionen från helvetet och i juni och juli eskalerade den till suisidala tankar och extrem ångest. Jag blev sjukskriven och testade olika mediciner utan resultat. Detta höll på till slutet av oktober då det började vända smått. 
Jag fick en astrologisk läsning av en dam i USA där hon sa att jag haft ett svårt år men att den 4e november skulle allt vända. 
Sagt och gjort vände allt efter 4e november. Jag fick komma på jobbintervjuer och jag fick så småningom det jobb jag har idag. Så lite positivt har det varit. Även om jag fortfarande lever med depression och nu mer med känslomässig blockering. 
 
Sen får vi ju inte glömma allt elände som skett runtom i världen! Alla terrorattacker och dödsfall. Vila i frid.
Vågar man hoppas att 2017 blir bättre? Jag som är evig pessimist tvivlar på att det någonsin kommer bli bättre. Som världen ser ut idag tror jag att det inte är långt till 3e världskriget. I bästa fall utrotar moder jord större delen av mänskligheten och man kan börja om på nytt. Men jag hoppas såklart att jag har fel!
 
Ikväll firar jag med min skrutta. Vi har snacks, tomtebloss och ska väl klä upp oss lite och sen gå ut och kolla på raketerna som skrämmer massa djur och människor. Ska spela konstiga bingolotter oxå. Har aldrig sett sånna förut. Men har ju inte spelat sedan jag gick i högstadiet heller. 
Nu ska jag ta ett bad innan vi ska piffa till oss!
 
Gott nytt år!!

Miss Anna Teri

Mitt liv som mamma och kattmamma. Drömmar om framtiden, mina mål och vardagen. Har många åsikter och säger vad jag tycker. Bipolär och ADD, skriver mycket om det med.

RSS 2.0